Ελληνικό Γευστικό Ταξίδι Σε Πρώτη Θέση!

Το πολυβραβευμένο εστιατόριο Cibus, στην Αίγλη Ζαππείου, καλωσορίζει το φθινόπωρο με ανανεωμένη γευστικά κάρτα - δια χειρός Δημήτρη Δημητριάδη – η οποία αγαπά και αναδεικνύει πλούσιες συνταγές της Ελληνικής Κουζίνας, εκτελεσμένες με άφθονη έμπνευση και δημιουργικότητα! Η επίσκεψη φέτος στο Cibus φαντάζει επιτακτική καθώς πλέον μπορείτε να γευθείτε άφοβα τις εξαιρετικές προτάσεις του εστιατορίου, απολαμβάνοντας ένα υπέροχο δείπνο σε ένα σκηνικό πολυτέλειας, με θέα στην Ακρόπολη, ξοδεύοντας κατά μέσο όρο από €25 / άτομο.

Το εστιατόριο με την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής στην Αθήνα, μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε νέες γαστρονομικές εμπειρίες – που σε κάνουν να επιστρέφεις ξανά & ξανά - γευόμενοι εμπνευσμένες προτάσεις “feel good food”, με υλικά που τιμούν και αναδεικνύουν την ελληνική παράδοση.

Please Upgrade Your Flash Player

Get Adobe Flash player

Πέρα για πέρα ελληνικό, το γευστικό ταξίδι του Cibus σας επιτρέπει να απολαύσετε κλασσικές αγαπημένες αλλά και νέες γευστικές δημιουργίες, ισορροπώντας ανάμεσα σε ψάρι και κρέας με ισχυρή δόση από τα εκλεκτά υλικά της εύφορης Ελληνικής Γης. Η πρώτη ιδέα μας ψιθυρίζει μυρωδιές παράδοσης που στα χέρια του σεφ προσαρμόζονται στον ουρανίσκο της νέας χιλιετίας Σκουμπρί καπνιστό με μαυρομάτικα φασόλια και πέστο από σμέουρα και δεντρολίβανο αλλά και Πανσέτα χοιρινή με σαλάτα κίτρινης κολοκύθας, πιπεριά Φλωρίνης, γραβιέρα, μέντα και λαδολέμονο! Κάπου μέσα από το σαλόνι η μαμά φωνάζει για να μαζευτεί η οικογένεια στο τραπέζι... ο σεφ απογειώνει τη γευστική μνήμη των γεμιστών δημιουργώντας ένα εξαιρετικό Ριζότο με άρωμα από γεμιστά – φεύγοντας θα ζητήσετε σίγουρα και τη συνταγή. Υποδεχτείτε και γευτείτε μεταξύ άλλων τα παραδοσιακά Μοσχαράκι γιουβέτσι & Χοιρινό με πράσο και σέλινο σε εκτέλεση τόσο σικ και τόσο προσιτή οικονομικά ώστε να επιστρέφεις κάθε μέρα. Για το τέλος, τι πιο γλυκό και αγαπημένο από ένα Κανταΐφι με κρέμα βανίλιας, καραμέλα σύκου και παγωτό μαστίχα ή μια «αμαρτωλή» Σοκολάτα Guanaya με αχλάδι και παγωτό καραμέλα.

Κάντε Click εδώ για να δείτε το menu.


Cibus Business Lunch & Dinners - Εταιρικά γεύματα & δείπνα εργασίας

Ο συνδυασμός εκπληκτικής θέας και ευρηματικού φαγητού, οδηγεί γεύμα και δείπνο σε επιτυχημένες συνεργασίες. Η ευέλικτη για πολλαπλές χρήσεις αίθουσα, η εμπειρία του προσωπικού, η εύκολη πρόσβαση, το άνετο χωρίς χρέωση parking, καθώς και οι δυνατότητες για εκλεκτές επιλογές μενού με ολόφρεσκα υλικά, αποτελούν εγγύηση ποιότητας.

Το υψηλού επιπέδου μενού που έχει επιμεληθεί ο chef Δημήτρης Δημητριάδης αναδεικνύει την υπεροχή της ελληνικής κουζίνας, αποτελώντας εγγύηση ανώτερης γαστρονομικής αντίληψης σε προσιτές τιμές.

Κάντε Click εδώ για να δείτε τα επαγγελματικά menu.

 

Cibus Cellar - Ένα ατέλειωτο αρωματικό ταξίδι γευσιγνωσίας…

Απολαύστε ένα πληθωρικό γεύμα ή δείπνο, εξαντλώντας κάθε περιθώριο γευστικής έντασης με κρασιά που το συναγωνίζονται σε πλούτο και αρώματα.

Η πλήρης ανανεωμένη κάβα, αποτελούμενη από 350 «διαμάντια» καλών παραγωγών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, επιφυλάσσει εκπλήξεις στους οινόφιλους που θα ανακαλύψουν ετικέτες ακόμα και από μικρά οινοποιεία, αλλά και σπάνια κρασιά σε πολύ προσιτές τιμές. Η κάβα που εμπλουτίζεται συνεχώς με μερικές από τις πιο εκλεκτές ετικέτες, ικανοποιεί ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς γευσιγνώστες.

Cibus Restaurant - Κήπος Ζαππείου (είσοδος από Βασ. Όλγας)
Τηλ. 2103369364, 2103369300
Ωράριο: Καθημερινά: 19.30 - 01.00
Parking: Διαθέσιμο

 
© Copyright 2012 · Αίγλη Ζαππείου: Eίσοδος από Βασ. Όλγας · Tηλ.: 210.33.69.300 · E-mail: info@aeglizappiou.gr · Διαθέσιμο Parking · Art by Yiannis Veslemes